Marketing- & Eventchef til Østsjællands Museum 

Ansøgningsfrist: 01-03-32024

Forestil dig at tilbringe dage, hvor dit ansvarsområde er at bidrage til skabelsen og udførelsen af formidling og begivenheder om koldkrigstiden fra en lokation sprængt ind i Stevns Klint, 18 meter under jorden. En anden dag kunne du formidle naturens 63 millioner år gamle vidundere fra en moderne bygning ved Danmarks største menneskeskabte hul. Og næste dag dykke ned i kulturhistorien fra en region rig på fantastiske muligheder for storytelling, med prominente navne som Stauning og Tietgen… 

Med Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Geomuseum Faxe og Kulturmuseum Øst under sine vinger, har Østsjællands Museum nu muligheden for at byde dig velkommen som en central skikkelse i opbygningen af museernes fremtid. 

Om jobbet: 

Som Marketing- og Eventchef hos Østsjællands Museum vil du spille en central rolle i organisationen med direkte reference til direktøren, og dine primære ansvarsområder omfatter bl.a. udvikling af museets marketing-, kommunikations- og eventstrategi, branding, hjemmesideudvikling, eksekvering af SoMe-platforme samt koordinering af events og museets årsplan. Du vil være ansvarlig for et eget marketingbudget og skal udarbejde forskelligt indhold som film, billeder og tekster. Samarbejde med mediebureauer og Visit Sydsjælland & Møn samt håndtering af pressemeddelelser og mediekontakt er også en del af dine opgaver. 

Kvalifikationer:  

Vi søger en passioneret kandidat med stor interesse for kulturformidling og marketing. Du skal have høj motivation, evnen til at lytte, lære og udvikle. Projektkoordineringsevner, kendskab til digitale medier, sociale platforme, kampagneplanlægning, hjemmesideopbygning (inklusive WordPress), samt digitale værktøjer som Google Analytics og SEO er nødvendige. En relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation eller beslægtede områder samt stærke kommunikations- og skrivefærdigheder er vigtige. Evnen til at arbejde både selvstændigt og i teams på tværs af fagligheder er afgørende.  

Vi tilbyder: 

Du får en spændende stilling i en kulturinstitution med tre unikke lokationer. Der er mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for kulturformidling og marketing og sætte dit præg på museets retning og udvikling. Arbejdspladsen er dynamisk med gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til initiativ.  

Det praktiske:  

  • Fast ansættelse, 37 timer om ugen.  
  • Løn efter aftale og kvalifikationer 
  • Fysisk arbejdssted er Østsjællands Museum, Rådhusvej 2, 4640 Faxe, men alle 3 lokationer besøges.  
  • Mere om os – se www.oesm.dk 

Ansøgningsfrist: 1/3-2024 – samtaler afholdes løbende.  

Ansættelse: Snarest muligt   

Kontaktperson: 

Kasper Østervig, direktør                                                                

Tlf: +45 2051 7720 

Mail: kr@oesm.dk  

Søg stillingen

Publiceret:
29/01/2024